ReikiShcoolCenter.dir.bg

  [BG]   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(428)
ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ
Връзки
ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА РЕЙКИ
АМА ДЕУС
МАГИЧЕСКИ ШАМАН
КАКВО НОВО
Алхимия на ...
BIO GALAXI REIKI
ПОДАРЪЦИ ЗА ВАС
НОВИНИ
ХАТОРИТЕ
РЕЙКИ В БОЛНИЦИТЕ
КРИОН ЧЕНЪЛИНГ
Bulgarian Reiki Association
СВЕТОВНАТА КРИЗА
QUANTUM TOUCH
ЧЕНЕЛИНГ НА САБИНЕ САНГИТАР
ЗЛАТНАТА ЗВЕЗДА НА ХРИСТОС
ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
LEMURIAN
Златните Кодове на..
Рейки
Усуи Рейки-Дистанционно
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО
3 D МЕДИТАЦИИ
ТАХИОН
ЕВОЛЮЦИЯ И КАРМА
ЗВЕЗДНО СЕМЕ
Каруна Рейки®
НОВО: ПЪЛНОМОЩИЕ....
THE GRID-CONNECTION
Lightarian™ Clearings
Lightarian AngelLinks
Lightarian™ Reiki
ЛЪЧ НА ПРАВДАТА
Рейки на Парите
Кундалини Рейки
ДУХОВНО РЕЙКИ
Дистанционно обучение
NEW AGE
КРИСТАЛИ
Техники
Фото Галерия
За контакти


Анкети-ВАЖНО!!! Връзки Написано от вас Езотерични знания

ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ
ОБУЧЕНИЕ В КЪЩИ
22.01.10 12:15
Целта на дистанционното обучение е да се даде възможност на тези, които живеят в провинцията, в отдалечени населени места, затрудняват се да пътуват заради здравословни проблеми, намират се в чужбина или просто предпочитат обучението в уюта на собственият си дом.

Ведически химн
08.03.10 19:37
Поздравявам върховния учител, Истината, чиято същност е блаженство, която е източник на върховно щастие, която е чиста мъдрост, която е над всички дефиниции и е безкрайна като небето, която е отвъд думите, единствена и вечна, чиста и спокойна, която е отвъд всички промени и феномени и която е ням свидетел на всички наши мисли и емоции – поздравявам Истината, върховния учител.

ДУХОВНО НАПРАВЛЯВАНИ ПЪТУВАНИЯ - АКТИВИРАЩА ПРОГРАМА
02.12.10 21:08
Всички ние имаме екип от Ангели и Архангели,които знаят кое е най-правилното за нас по всяко време от нашия живот.Те са пратеници на Духа и могат да предложат правилните за нас стъпки, за да можем да имаме всичко ,което желаят сърцата ни. Целта на тази активационна програма е да се свържете с вашите Ангели и да престанете да се чувствате заседнали в живота си ,да преживеете безусловната любов, състрадание,мир и яснота ,които те ви предлагат. Енергията на тази програма ще ви донесе увереност във вашите способности да изпълните жизнената си мисия,да постигнете успех във всички области на живота с любящата и мъдра подкрепа на вашия екип от Ангели.Вашите Ангели ви ръководят и са с вас през всеки етап от вашето пътешествие. Работейки редовно с тези енергии вие ще развиете голямо доверие и връзка с Ангелите.

ЛЕЧЕБНОТО ДОКОСВАНЕ НА ИСУС - АКТИВИРАЩА ПРОГРАМА
02.12.10 20:57
Това е начинът по който Възнесеният Учител Исус ни въздейства,посредством Своето докосване.С тази активационна система Исус ни дава дарът на Своето лечебно докосване ,за да бъдем и ние излекувани от неговото присъствие и да получим пълнота. Активация Едно : Изчистващо Докосване на Възнесения Учител Исус. Активация Две : Умиротворяващо Докосване на Възнесения Учител Исус. Активация Три : Озаряващо Докосване на Възнесения Учител Исус. Активация Четири : Насърчаващо Докосване на Възнесения Учител Исус. Активация Пет : Освобождаващо Докосване на Възнесения Учител Исус. Активация Шест : Лечебното Докосване на Възнесения Учител Исус.

СВЕЩЕНИЯТ ОГЪН гТУМО
29.10.10 20:21
Приложението на Гтумо за лечение не изисква концентрация ,дихателни техники или медицина.Гтумо тече дори когато мислим за странични неща.Настройката трае приблизително 10-15 минути и веднага новият практик може да прилага Гтумо на себе си или други ,чрез докосване дланите на ръцете си.

Днешният ден принадлежи на любовта
08.03.10 20:03
1. Отче, днес аз ще оставя всички неща да бъдат такива, каквито Ти си ги сътворил и ще почитам Твоя Син за неговата невинност, отдавайки любовта на брат към неговия брат и Приятел. 2Така аз Съм спасен. 3Така истината ще заеме мястото на илюзиите, светлината ще дойде на мястото на мрака и Твоят Син ще знае, че е такъв, какъвто Ти си го сътворил. 2. Днес ни се дава специалното благословение на нашия Отец. 2Отдай този ден на Него и днес няма да изпитваш страх, защото това е ден, отдаден на Любовта

 начало 1 . 2 . 3 . 4 край 

0.0894